» Førstesiden

» Om meg
» Om hesten min
» Blogg
» Gjestebok
» Oppdateringer

» Morganhesten
» 
Rasestandard
» Annet nyttig om hest

» RWR
» WRAN
» ASIN
» Andre linker

morganhorse.no • Olrun Haugen © 2007 

 

17. november '08:
Endret litt på noen linker
Endret link fra HeWR til RWR
Var vel på tide å få endre linken til rett rideklubb vel. Er strengt tatt snart et år siden jeg byttet klubb. Nå er det Rollback Western Riders som må slite med meg ;o)

14. februar '08:
Nei nå er jeg her ofte gitt ;-)
Lagt opp bilde av My's skadde fot fra i høst.
Gjorde vondt å se igjen de bildene, kjente angsten for å miste My velte opp igjen. Akkurat nå har jeg og My det på G. Vi koser oss og har det så fint sammen. Håper det blir tid til mange rideturer utover mot lysere tider.... Å som jeg savner våren og sommeren!!!

8. februar '08:
Oppdattert siden om My
Mys historie kunne endt i høst...
Jeg har ikke vært så flink til å oppdattere denne siden som jeg håpet, litt grunnet min egen situasjon og litt grunnet My's u-hell i høst. Håper nå at alt har stabilisert seg slik at det blir litt lettere.
Heldigvis er My med meg enda. Jeg trodde helt seriøst at det var slutten den høst kvelden jeg kom på beitet og så foten hennes. Skal sette inn bilde av foten på Mys side bare jeg får tid.
Håper det blir snart! Hadde nesten glemt hvor gøy det er med data jeg ;o)

28. juni '07:
Ny hjemmeside på plass!
Endelig har jeg fått tid til å se litt nøyere på prosjekt 'hjemmeside'.
Og jeg kan ikke annet enn å si meg fornøyd! Jeg synes at sidene ble både lyse, trivelige og personlige. Er ikke 100% ferdig enda, men det er ikke mye som gjenstår nå. Men s¨å har jeg jobbet hardt i flere dager og da ;o)

 

 

» Spring passed and winter returned, and they became lost om the wrong road. "We can use the wisdom of an old horse. Release the old horses and follow them, and thereby reach the rigth road." 
                         (fra et gammelt sagn)


 

 

 

morganhorse.no • Olrun Haugen © 2007